Om meg
Det finnes et sitat som sier "One cannot think , love, sleep well if one has not dined well"
Jeg heter Heti og kommer fra Indonesia, og elsker å lage indonesisk mat på fritiden min.
Det har lenge vært en drøm for meg å lage indonesiske mat til de som ønsker en ny smaksopplevelse, eller som jeg - liker indonesisk mat.
Jeg lager tradisjonell hjemmelaget indonesisk mat som normalt serveres i mange indonesiske hjem. Chili, galangal, hvitløk, sjalottløk, kokosnøtt, sitrongress, ingefær, tempeh, tofu, grønnsaker og kjøtt er viktige ingredienser. På et indonesisk bord vil det alltid være et stort fat med ris. Tilbehør som sambal (chili) og en kerupuk-kjeks som minner om rekechips.
For at ingrediensene jeg benytter skal være ferskest mulig og minst mulig matsvinn, må dere forhåndsbestille maten. Indonesia har utrolig mange øyer med sine egen tradisjonelle retter, og jeg vil forsøke å lage mat fra de forskjellige regionene i Indonesia.
Jeg håper at jeg kan gi deg en ny og god smaksopplevelse som du setter pris på.